Serviciile noastre

Curățare Hote:
Hotă, tubulatură și ventilator

Constă în mentenanța ce trebuie făcută la sistemele de evacuare a gazelor arșe și a vaporilor de grăsimi pentru: a evita incendiile, mirosurile neplăcute, surgerea grăsimilor în preparate, reducerea tirajului ori griparea ventilatorului. Prețul se negociază în funcție de numărul și dimensiunea hotelor.

5/5
Suntem singurii coșari autorizați cu certificat din județul Constanța. Avem și aviz de mediu și eliberăm proces verbal și factură fiscală.

Curățenie la Check-out

Garsonieră – de la 200 RON

Apartament 2 camere – de la 250 RON

Apartament 3 camere – de la 300 RON

Apartament 4 camere – de la 350 RON

Apartamente, case, vile cu suprafața până la 200 mp – de la 500 RON

Apartamente, case, vile cu suprafața mai mare de 200 mp – de la 600 RON

5/5
Livrăm servicii de curățenie de o calitate excelentă, încadrându-ne deasemena în intervalele de timp spuse de dumneavoastră.

Dezinfectia suprafetelor

Dezinfectia impotriva gandacilor, rozatoarelor, taratoarelor, atat pentru suprafetele externe, cat si cele interne. Folosim cele mai profesioniste produse de curatare din domeniu.

5/5
Utilizăm cele mai calitative soluții de la producători de top (Misavan) pentru a ne asigura că atât microbii, bacteriile, cât și virușii sunt îndepărtați complet.

Spalare: mocheta aplicata / saltele / canapele

Mocheta aplicata – 3,90 lei / mp

Saltea ambele fete – 200 lei / buc.

Canapea – 100 lei / loc

5/5
Servicii de curățenie necesare o dată la câțiva ani, pentru ca să fiți siguri că locuiți într-un mediu curat și plin de prospețime.

Curățare scări de bloc

Principalele servicii includ: măturat și spălat casa scărilor, intrările în bloc, aleea de acces în scările de bloc, măturat aleea din jurul blocului, șters balustrare, spălare geamuri intrare bloc, europubele, curățat tubulaturi gunoi, subsol și boxe etc.

5/5
Așa cum aspectul exterior te reprezintă pe tine, la fel și curățenia din bloc reprezintă calitatea locatarilor din acel bloc. Alegeți serviciile noastre de curățenie!

Servicii de dezinsecție, dezinfecție, deratizare

Eliminarea completă a bacteriilor, a virusurilor, a gândacilor și a rozătoarelor. Noi suntem echipa perfectă pentru această muncă dificilă!

5/5
Pentru a dormi liniștiți noaptea știind că spațiul este complet curat, împrospătat și lipsit de probleme.